Våre Tjenester

Vi leverer tjenester til over 500 fartøy i størrelser fra 8 til over 100 meter. Noen av tjenestene vi leverer er sikkerhetsstyring for mindre fartøy, ISM for større fartøy, ISPS, MLC, SOPEP, SEEMP, HACCP og mer.

CCOM er nettbasert og tilgjengelig direkte fra PC, mobil og nettbrett. Vi kan levere et komplett system som tilfredsstiller alle krav.

Om Oss

CCOM ble etablert i 2005 og har lang erfaring fra fiskenæringen på vestkysten av Norge. Firmaet består i dag av 7 ansatte med kontor i Ålesund.

Ta kontakt med oss for referanser eller en uforpliktende gjennomgang av systemet.

Dokumentkontroll

Du kan enkelt laste opp alle dokument på fartøy og mannskap i systemet. Når et dokument er lastet opp kan du legge inn utløpsdato og få SMS eller e-postvarsling.

Frakoblet modus

Når det er dårlig dekning vil systemet fungere som normalt i frakoblet modus. Systemet vil synkronisere mot servere på land når fartøyet er innenfor dekningsområde.

Avvikshåndtering

Enkel avvikshåndtering, opprett egendefinerte sjekklister og skjema. Legg inn frist på lukking og motta varsel når avvik opprettes.

Risikovurderinger

Lag egne risikovurderinger eller velg fra en mal og tilpass ditt fartøy. Vi er behjelpelig med dette både for fiskeri og andre operasjoner for å unngå avvik om bord.

Vedlikehold

Opprett jobber knyttet til intervaller eller timetellere, få varsling når oppgaver skal utføres og tildel de forskjellige oppgavene til maskinistene om bord.

Innkjøpsmodul

Innkjøp er en kostnadsfri modul som gjør det mulig for mindre og større rederi med flere fartøy å håndtere bestillinger. Ordrer kan godkjennes fra land eller om bord.

Skjermbilder

Eksempel på hvordan enkelte funksjoner i systemet ser ut.